Home Kleden reinigen Vaste vloerbedekking Meubelstof reinigen vuilwerend impregneren Vlekkenspray Stappenplan Referenties Werkgebied Adresgegevens

Noordwijk * Leiden * Haarlem * Amsterdam * Den Haag * Rotterdam *  Spijkenisse * Katwijk * Lisse * Wassenaar * Voorschoten * Oegstgeest * Voorhout * Alphen a/d Rijn * Lisse * Sassenheim * Rijnsburg

                          

  

Foto`sMeubelstof wordt door ons gereinigd volgens het " Carlow`s Möbelstoff Plus System", een uniek reinigingssysteem, waarmee met stof beklede stoelen en bankstellen professioneel door onze specialisten worden gereinigd. Het Carlow`s Möbelstoff Plus System bestaat onder andere uit een natuurlijke alcohol, waardoor een snelle hervervuiling voorkomen wordt. Voor hardnekkige vlekken beschikken wij over speciale vlekverwijderaars.

 Bescherming:

De hervervuiling van gereinigde kleden en vloerbedekking is vaak een bron van dagelijkse ergernis. Vlekken, meestal veroorzaakt door ongelukjes blijken erg hardnekkig te zijn.

Deze vervuiling zorgt ervoor dat het tapijt er al snel weer smoezelig en grauw uitziet. Uw tapijt kan worden voorzien van een onzichtbare en reukloze beschermlaag, waardoor

vuil en vlekken zich minder makkelijk aan de vezel kunnen hechten.

Carlows Tapijt- en meubelstofbeschermer vertraagt een snelle hervervuiling van het gereinigde tapijt.

Carlows Tapijt- en meubelstofbeschermer dringt langzaam in de vezel en beschermt het weefsel van binnenuit. Een langdurige werking is het gevolg.

Onderhoud:

Stofzuigen heeft meer effect. De meeste vlekken zijn met Carlow`s Carpet Care Vlekkenspray eenvoudig te verwijderen. Door vakkundig onderhoud wordt de levensduur van het tapijt of meubelstof aanmerkelijk verlengd. De door onze specialisten toegepaste reinigingsmiddelen tasten de Carlows beschermlaag niet aan.

Aanbrengen:

Het aanbrengen van de Carlows Tapijt- en meubelstofbeschermer gaat snel. In minder dan een half uur is de woonkamer of uw vloerkleed voorzien van een beschermlaag waar u jarenlang plezier van heeft. Na een droogtijd van ongeveer 6 uur kan het behandelde tapijt weer in gebruik worden genomen.  Carlows Tapijt- en meubelstofbeschermer kan worden toegepast op wol, katoen, zijde en synthetische stoffen, zowel op tapijt als meubelstoffen, zowel gereinigd als op nieuw aangeschafte.

Kosten:

De kosten voor het aanbrengen van de Carlows Tapijt- en meubelstofbeschermer zijn in verhouding tot de aanschafprijs van uw kostbare bezit gering, afhankelijk van het aantal te behandelen vierkante meter. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Voor meer informatie of een gratis vrijblijvende prijsopgave kunt u hieronder het formulier invullen.

Het reinigen van meubelstof