Home Kleden reinigen Vaste vloerbedekking Meubelstof reinigen vuilwerend impregneren Vlekkenspray Stappenplan Referenties Werkgebied Adresgegevens

Noordwijk * Leiden * Haarlem * Amsterdam * Den Haag * Rotterdam *  Spijkenisse * Katwijk * Lisse * Wassenaar * Voorschoten * Oegstgeest * Voorhout * Alphen a/d Rijn * Lisse * Sassenheim * Rijnsburg

                          

  

Foto`sHet reinigen van losse kleden, perzen en berbers

Losse tapijten zoals perzen en berbers, worden door ons gereinigd volgens het Carlow's Carpet Care systeem. Dit is een snelle "droge" manier van reinigen, dus zonder overlast van langdurige droogtijden of een snelle hervervuiling door het achterblijven van chemicaliën. Dit basisreinigingsysteem concentreert zich met name op diepliggend vuil. Zwaar vervuild tapijt kunnen wij reinigen met Carlow`s Carpet Care poeder. Dit is een arbeidsintensievere methode met een dubbele reinigingswerking. Voor hardnekkige vlekken beschikken wij over speciaal voor ons ontwikkelde producten. Carlow's Carpet Care heeft een neutrale pH waarde, is biologisch afbreekbaar en derhalve milieuvriendelijk.

Losse kleden zoals perzen en berbers worden door onze medewerkers gehaald, in onze werkplaats grondig gereinigd en weer bij u teruggebracht. In overleg kunnen kleden ook bij u thuis gereinigd worden.

Uiteraard kunt u uw kleden ook zelf komen brengen, dit is aanzienlijk voordeliger.

Bescherming:

De hervervuiling van gereinigde kleden en vloerbedekking is vaak een bron van dagelijkse ergernis. Vlekken, meestal veroorzaakt door ongelukjes blijken erg hardnekkig te zijn.

Deze vervuiling zorgt ervoor dat het tapijt er al snel weer smoezelig en grauw uitziet. Uw tapijt kan worden voorzien van een onzichtbare en reukloze beschermlaag, waardoor

vuil en vlekken zich minder makkelijk aan de vezel kunnen hechten.

Carlows Tapijtbeschermer vertraagt een snelle hervervuiling van het gereinigde tapijt.

Carlows Tapijtbeschermer dringt langzaam in de vezel en beschermt het weefsel van binnenuit. Een langdurige werking is het gevolg.


Onderhoud:

Stofzuigen heeft meer effect. De meeste vlekken zijn met Carlow`s Carpet Care Vlekkenspray eenvoudig te verwijderen. Door vakkundig onderhoud wordt de levensduur van het tapijt of meubelstof aanmerkelijk verlengd. De door onze specialisten toegepaste reinigingsmiddelen tasten de Carlows beschermlaag niet aan.


Aanbrengen:

Het aanbrengen van de Carlows Tapijtbeschermer gaat snel. In minder dan een half uur is de woonkamer of uw vloerkleed voorzien van een beschermlaag waar u jarenlang plezier van heeft. Na een droogtijd van ongeveer 6 uur kan het behandelde tapijt weer in gebruik worden genomen. Carlows Tapijtbeschermer kan worden toegepast op wol, katoen, zijde en synthetische stoffen, zowel op tapijt als meubelstoffen, zowel gereinigd als op nieuw aangeschafte.


Kosten:

De kosten voor het aanbrengen van de Carlows Tapijtbeschermer zijn in verhouding tot de aanschafprijs van uw kostbare bezit gering, afhankelijk van het aantal te behandelen vierkante meter. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.


Voor meer informatie of een gratis vrijblijvende prijsopgave kunt u hieronder het formulier invullen.

Uw vloerkleed schoon vanaf 60 euro

Uw kleed schoon in 3 stappen